Madras til terrassen

Jeg elsker at ligge på vores kæmpestore træterrasse om sommeren og bare nyde det gode vejr når det er der. I mange år jeg har brugt tæpper, men i takt med at jeg er blevet ældre er jeg også blevet mere magelig, og jeg gider ikke længere at ligge hårdt – heller ikke når jeg soler mig. Derfor gik jeg sidste sommer i gang med projekt; Madras til terrassen. Jeg vidste nogenlunde hvordan den skulle være og det vigtigste var faktisk størrelsen. Jeg ville nemlig gerne kunne bruge dynebetræk som betræk.

Det smarte betræk

Det smarte ved dynebetræk er nemlig, at dem kan man få i alle mulige farver og mønstre – ofte til ret billige penge, og så har de næsten altid en eller anden form for lukning i bunden.

Hvis jeg kunne få lavet en madras i den helt rigtige størrelse, kunne jeg skifte betrækket når det passede mig uden at skulle i gang med selv at sy.

Så jeg ledte og ledte efter en forhandler, endte med at kontakte kbh-skum.dk og bad dem lave en terrassemadras til mig. Jeg har fået pladevat på begge sider af madrassen, så den er hård i midten, men blød på overfladen. Det gør den utrolig behagelig at ligge på.

Køb din madras til terrassen hos mig

Resultatet kan du se herunder og hvis du ikke selv har lyst til at bøvle med mål og bestilling af en madras til terrassen (og betale de 1.600,- som den endte med at koste), ja så kan du bare kontakte mig, for jeg har faktisk en til salg for 1.000,- Den er HELT ny og ubrugt (jeg købte to, men skulle kun bruge én) og kan afhentes i Skovlunde eller på Frederiksberg når det passer dig.

Madras til terrassen

Jeg har også lavet et superflot udebad i haven, som er ret let at gå til 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *