Skift U-puden ud med en sengeslange

Hvis du ligesom jeg oplever sovende arme/hænder og i det hele taget føler dig lidt “mast” om morgenen, så skal du anskaffe dig en sengeslange!

Det var egentlig helt tilfældigt at jeg kom til at tale med min fysioterapeut Camilla om, at jeg tit synes mine hænder sover om morgenen. Vi talte lidt om hvad det kunne skyldes og jeg fortalte, at jeg ofte lå med en pude mellem underarmene, når jeg lå på siden for at få ikke at falde sammen.

Jeg har prøvet U-puden, du ved den der store, brede pude der er formet som et U – men den er efter min mening kun fed, hvis du sover alene i sengen og det gør jeg så ikke. Der er simpelthen ikke plads til en U-pude i min seng, hvis min mand også skal være der og dét skal han altså! 🙂 Selv en helt almindelig 40×40 cm pude, som jeg havde sovet med, indtil jeg talte med Camilla var faktisk for stor og fik i løbet af natten skubbet min mand over mod væggen og væk fra mig, så noget måtte altså gøres.

Støtte til arme og knæ

Problemet opstår nemlig kun når jeg lægger mig på siden – fordi jeg så falder lidt sammen i ryggen og mine skuldre og underarme bliver presset ind mod hinanden foran kroppen. Ret hurtigt foreslog Camilla, at jeg kunne prøve en sengeslange til at lægge imellem armene og knæene.

Jeg anede ikke hvad hun talte om – havde aldrig før hørt om en sengeslange og det viste sig da også at der er tale om et produkt, som slet ikke er lavet til det, jeg skulle bruge den til. Det er nemlig oprindelig en sengerand til babysenge – altså en 180 cm lang “slange” der er 14 cm i diameter.

Sengeslange

Bedre søvn med en sengeslange

Jeg skyndte mig hjem og bestilte en hos pinkorblue.dk Og efter at have sovet med den i en uges tid nu, kan jeg bare sige at den er helt eminent! Jeg sover meget bedre og vågner uden at have ondt i hænder, arme eller skuldre. Og så fylder den minimalt i sengen – specielt når jeg har lagt mig til rette med den 🙂

U pude sengeslange

Sengeslangen fås i 26 forskellige farver. Linket i afsnittet ovenfor går direkte til den jeg har købt, som er Terra grå og med Muslin-stof. Slangen kan vaskes på 30 grader og jeg oplevede at leveringen fra pinkorblue.dk var pænt hurtig, så når du først har bestilt, skal du ikke vente længe før du kan sove godt igen med din sengeslange 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *