Kastanjevejens Efterskole

Forleden var jeg, som så mange andre gange før, ude at gå en tur på Frederiksberg. Jeg gik ned ad Bülowsvej og kom her forbi Kastanjevejens Efterskole.

Alle elverne er selvfølgelig sendt hjem pga. Coronavirus, men de får undervisning online, og en af deres lærere har altså lavet lidt af en genistreg;

Flaskepost fra e

Udenfor på deres trådhegn hænger nemlig nu Flaskepost fra e – en elevopgave. I den ene ende kan man se selve opgaveformuleringen, som i al sin enkelhed går ud på at skrive noget opmuntrende til en tilfældig forbipasserende.

Elevopgave Kastanjevejens Efterskole
Flaskepost fra e

Alle eleverne har derfor lavet et A4-ark med en historie, en opskrift, et digt – et eller andet som de vurderer vil gøre en tilfældig forbipasserende lidt gladere i disse ellers så kedelige Coronatider.

Og der kom så jeg! Og jeg læste de fleste af de søde hilsner og de fik bestemt smilet frem 🙂

Flaskepost fra e 1
Flaskepost fra e 2

Der var specielt ét af A4-arkene, som gjorde indtryk på mig:

Denne lille historie fik mig til at føle mig speciel – hvilket også var intentionen. Meningen er at man skal aflæse QR-koden for at få en ekstra oplevelse og det gjorde jeg selvfølgelig.

Flaskepost fra e QR-kode

Og hvad gemte QR-koden så? Det kan du selv finde ud af ved at scanne koden lige her på min blog med din mobil. Jeg har tjekket og det kan sagtens lade sig gøre, så go for it – og lad Kastanjevejens Efterskoles elever gøre også din dag lidt lysere her midt i en ellers ret kedelig tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *