WordPress tips & tricks – skjul “Læs mere” knappen i WordPress

Hvis du ligesom jeg selv er inde i maskinrummet på din blog for at få den til at se godt ud, så er du nok faldet over flere ting i det tema du har valgt, som enten irriterer dig, ikke er pæne på siden eller som af en anden grund bare må væk!

Og så kommer frustrationerne – for hvordan får du den fx Læs mere knap til at forsvinde, der sidder under hvert af dine indlægsuddrag under hver kategori – når den nu er en del af det WordPress tema, du har valgt?

Man skulle tro at det bare kan gøres i editoren – der hvor du også ændrer teksttypen, farverne osv. men sådan er det desværre bare ikke. Du skal have fat i koden… Men inden du nu begynder at hyperventilere og tørre sved af panden, så fat mod! Det er 100 gange lettere end man skulle tro og 1000 gange lettere end det var for bare få år siden.

Fordi: Hvor du før skulle ind og rode i temaets kildekode, kan du nu nøjes med at sætte en lillebitte kodesnip ind i “Ekstra CSS” feltet, som du finder i bunden af editormenuen:

Nede i bunden af editorens venstremenu finder du “Ekstra CSS” feltet. Åbn dét og indsæt følgende kode i det tomme felt:

.pt-cv-readmore {display:none!important}

Det er SUPER vigtigt at du får ALLE tegn og bogstaver med ellers virker koden ikke og du vil stadig kunne se “Læs mere” knapperne ved dine blogindlæg.

Gør du det derimod rigtigt – ja så kan du nyde synet af flotte indlægsuddrag, hvor man både kan klikke på billedet og på overskriften for at komme ind til selve indlægget – men altså ikke OGSÅ skal se på en efter min mening temmelig overflødig og ikke særlig pæn “Læs mere” knap.

Det skal gerne ende med at se ud som herunder og som på alle mine kategorisider her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *