På cykel i Chiang Mai

Vi ankom til Chiang Mai i går, og gik straks en tur ind i centrum af byen for at spise frokost. Værelserne på hotellet var klar kl 14:00, og efter et par timers tiltrængt søvn, gik vi igen ind til byen. 

Denne gang gik vi gennem lørdagsmarkedet, der har næsten alt, hvad man kan forestille sig af tingeltangel og krimskrams. Vi fik de lækreste smoothies hos Mrs. Pa og spiste på en so so restaurant midt i byen. Aftenens højdepunkt var en halv times fod/lægmassage på torvet. 

Pris pr. person 80 bath = 15 kr. 

I dag spiste vi sen morgenmad, hvorefter vi kørte alle fem i én Tuk Tuk til Chiang Mai Biking lidt udenfor byen. 

 
Tuk tuk i Thailand
 
Her blev vi præsenteret for vores guide Phong, 
 

 

og fik vi tildelt cykler – Mountain bikes til drengene, og city bikes til pigerne. Og så fik vi de flotteste regnslag, hvilket var meget godt, for de første to timer var det skiftevis tørvejr og troperegn, tørvejr pg troperegn. Regnslagene var meget tynde, og gik i stykker for et godt ord, så vi blev tæt på gennemblødte. 

Midtvejs punkterede Mia, og Phong måtte omgang med st skifte slangen. 

 
 

Det gik fint efterfølgende – i ca 20 min., så var den gal igen. Denne gang kom ejeren, hollandske Fokke (yes, yes) kørende ud til os i bil med et nyt hjul. Det hjalp! Vi besøgte bl.a. nogle meget  smukke buddhistiske templer på vejen. 

 
 
 
 

– og et lille bageri, der leverer brød til forskellige restauranter og forretninger i Chiang Mai. 

 
 

Vi spiste verdens lækreste frokost på verdens mindste, lokale restaurant. Suppe med nudler, kyllingeflæskesvær og masser af chili. 

 
 

Sidste stop på turen var ved et af Chiang Mais ældste templer. Her fik vi hilst på og bedt til vores egen Buddha hver især. Jeg er født om onsdagen, men fordi onsdagsbørn er så specielle, har de hele to Buddhaer, en for formiddagsbørn og en for aftenbørn. Ungerne er alle tre født om søndagen, så de måtte stå tæt sammen med Phong foran søndagsbuddhaen 😉

 
 

Så gik turen hjemad, og vel fremme ved kontoret, tilbød Fokke (stadig sjovt!) at køre os til vores hotel. Skønt. 

Her til aften var vi på søndagsmarked i byen. Rent kaos med 1.000.000 mennesker, der går meeeeeeget langsomt! 

Vi spiste på byens mest anbefalede restaurant Cooking Love – og damn! det var altså godt! 

 
 
Jeg fik Coconut shrimp, serveret sådan her: 
 
 

Det smagte fantastisk! Nu er klokken midnat, og vi skal tidligt op i morgen, så slut fra Chiang Mai for nu – fortsættelse følger 😉
 
 

 
 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *