Krabi, Koh Phi Phi & Bamboo Island

Krabi, Koh Phi Phi & Bamboo Island
Krabi er et dejligt sted. Det er selvfølgelig temmeligt turistet – ligesom langt de fleste andre thailandske strand-destinationer, men det er også alt muligt andet.

Havet ud for Krabi er fx fyldt med de smukkeste øer – over 100 af slagsen fordelt ud over Phra Nga Bay i det Indiske Ocean.  

Det er også vilde og frie aber, der bor på stranden i Krabi, og som gladeligt kravler rundt på dig og som piller dig i håret, som var du en af deres egne.

Og så er det nogle af de smukkeste strande i verden. Maya Bay stranden på Koh Phi Phi var fx med i filmen The Beach, og ikke uden grund.  

Den tager næsten vejret fra en – hvis man ellers kan sætte sig ud over de mange, mange andre turister, der også har fundet vej derud, mens man er der. Det er et leben og ikke særligt idyllisk – men skønheden er blændede og overskygger både turisterne og larmen fra de mange både, der sætter af og samler op. 

Vi blev sat af fra Long Tail Boat, det førende transportmiddel på disse kanter. 

Vores dag begyndte et par timer tidligere i Ao Nang, hvor vi bor, mens vi er i Krabi. Vi spiste på hotellet, og blev hentet i minibus kl 8:00 og kørt til havnen. Her ventede en Long Tail Boat, der fragtede os ud til det tomastede skib, som skulle være vores base for dagen. Målet var en sejlads rundt om Phi Phi øerne med stop der og på Bamboo Island. 

Skibet var fint, og da alle var ombord, fik vi kaffe, cola, vand og muffins. Turen til Phi Phi tog næsten to timer, og på vejen fik vi frokost, frugt og alle de drikkevarer vi ville have.

Som sagt blev vi sat af på Koh Phi Phi, og i en time (der gik meget hurtigt) snorklede vi fra stranden. Vi så bl.a. papegøjefisk, nålefisk, regnbuefisk, Moorish Idol fish og Sergeant Major fish. Det var virkelig fedt at blive omringet af nysgerrige fisk, der bare svømmende lige så stille rundt. Kæmpe oplevelse 😉 

Efter Phi Phi sejlede vi videre til Bamboo Island, og den var faktisk både smukkere og mindre overrendt, og så var vandet meget mere klart, hvilket også gjorde snorkle-oplevelsen federe. Endnu en time gik her i det lysegrønne vand, og så gik turen hjemad mod havnen. 

Da vi udelukkende snorklede på øerne, havde vi ikke kamera med derind fra skibet – så billederne herunder er fra vores rejsekammerat Google 😉

 
 

Ja okay – det sidste billede var så alligevel vores, af Kim, på båden på vej hjem. 

Dagen sluttede med billig thaimad på en lokal biks i nærheden af hotellet.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *