Jul i Thailand

Ja så lykkedes det os endelig at få planlagt en laaang ferie i Thailand. Vi har talt om det i fire år, tror jeg, og hver gang er projektet blevet skudt ned af enten økonomi, Livgarderens udsendelser/kurser osv. eller af, at vi bare ikke lige kunne overskue konceptet.

Nu skal det imidlertid være. Vores unger går alle tre i 9. klasse, hvilket betyder, at det skal være nu, hvis vi vil have dem med. Og det vil vi jo gerne 😉 Næste år er de spredt for alle vinde i hver deres 10. klasse, og vi ved allerede nu, at den enes klasse ikke holder ferie – overhovedet! De har såmænd kun fri på helligdage, og så kan vi jo ikke bare tage barnet ud.

I år har vi allernådigst fået lov at de forskellige skoler, at tage ungerne ud lige før juleferien. Ideelt set ville vi hellere have været af sted i slutningen af januar, men der har de terminsprøver og forberedelse til eksamen, så det er helt umuligt.

Vi har booket 17 dage fordelt således: 4 overnatninger i Chaing Mai i Nordthailand, 1 overnatning i nattog mellem Chiang Mai og Bangkok, 3 overnatninger i Bangkok og endelig 7 overnatninger på Krabi i Sydthailand.

Vi har valgt disse hoteller – helt sikkert ikke de værste hoteller, man kan opholde sig på i Thailand 😉

Vi har ikke direkte planlagt hjemmefra, hvad vi skal opleve de forskellige steder – men vi har da ideer… og dem skal I nok komme til at høre meget mere om, undervejs på turen, og når vi er kommet hjem igen. Jeg glæder mig til at komme ud til varmen, solen, palmerne og de mange spændene oplevelser – og så glæder jeg mig til at dele det hele med jer her på bloggen 🙂

PS – Hvis I undrer jer over, hvor vores lille hund er imens vi er i Thailand – så bare rolig! Hun bliver passet i vores lejlghed af smukke og dejlige Louise – som sædvanlig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *