Bedste produkter til moden hud

Jeg er 53 år gammel og er glad for mit udseende og jeg ville egentlig ikke ønske, at jeg så anderledes ud. jeg har ikke så mange rynker i ansigtet endnu, til gengæld er min hud slap, hvilket betyder at jeg både har hamsterposer, forsvindende kæbelinje og løs hud på halsen.

Kniven må vente

Det er egentlig ikke fordi jeg noget imod kirurgi – jeg har jo selv fået lavet et temmelig stort kirurgisk indgreb på min mave for ikke ret lang tid siden, men jeg vil gerne vente lidt med at få lavet noget i ansigtet og gerne, når jeg når dertil – så lidt som muligt. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg vil hellere have strammet op og skåret væk end jeg vil have sprøjet eller lagt noget ind i kroppen. Dét virker mere indgribende synes jeg.

Nå men altså – indtil videre så bruger jeg nogle produkter som er enkle, relativt billige og virkelig effektive, hvis du spørger mig.

The Ordinary til moden hud

Bedste produkter til moden hud – morgenrutine

Jeg begynder hver morgen med at skylle min hud med lunkent vand og duppe efter med et rent håndklæde.

Dernæst bruger jeg ca. 5 dråber Hyaluronic Acid 2% + B5 fra The Ordinary, som jeg smører ud over hele ansigtet (undgå øjnene). Den lader jeg så tørre, hvorefter jeg bruger The Ordinary Buffet serum også over hele ansigtet.

Når disse to serums er tørre kommer jeg enten Matas Firming Dagcreme SPF 15 til Tør Hud Uden Parfume på eller, hvis jeg skal ud: Matas Firming Dagcreme til Meget Tør Hud Uden Parfume (uden SPF) på efterfulgt af Australian Gold Botanical Sunscreen BB Cream SPF 50.

Aftenrutine

Om aftenen renser jeg min hud med Squalane Cleanser fra The Ordinary. Den er oliebaseret og fjerner derfor meget let AL min makeup – også den vandfaste solcreme og mascara! Og – så er det den første renser jeg har prøvet som ikke udtørrer min hud.

Herefter bruger jeg Niacinamide 10% + Zinc 1% fra The Ordinary. Den udjævner hudtonen, reducerer talgproduktionen og mindsker store porer.

Jeg slutter af med Matas Firming Natcreme til Meget til Tør Hud Uden Parfume.

Peeling

En gang om ugen bruger jeg en peeling. Den er også fra The Ordinary og hedder AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. Jeg bruger ca. 1/4 pipette fuld til hele ansigtet og lader det sidde i ca. 10-12 minutter. Jeg har læst mig til at kemiske peelings er meget bedre og meget mindre skrappe for huden end skrubbecremer, og efter at have brugt kemisk peeling i et par måneder nu, må jeg give folk ret. Min hud føles mindre ru og mere jævn nu.

Om Matas nye striber

Jeg har brugt Matas nye striber til ansigtet siden de lancerede dem for godt et år siden, og jeg er meget imponeret over produkterne! Jeg elsker at de er parfumefri, ikke koster en formue – og alligevel gør det, som alle de meget dyrere mærker også gør: Fugter og beroliger min hud.

Mange mærker praler med resultater, som vi vist alle sammen godt ved ikke helt kan lade sig gøre med en creme. Jeg er derfor glad når en creme kan fugtmætte min hud og holde udefrakommende forurening væk fra min hud. Dét kan Matas nye striber og derfor, og fordi jeg ikke bliver blanket af når jeg køber dem, bruger jeg dem.

Konklusion

Jeg synes jeg får rigtig meget for pengene og rigtig meget af det, som gør en forskel for min hud, når jeg bruger produkterne fra Matas i kombination med produkterne fra The Ordinary.

Hvis du har lyst til at gøre mig kunsten efter, så kan produkterne fås i bl.a. Matas (også dem fra The Ordinary), i Magasin og flere andre steder. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *